Våra tjänster

Golvavjämning

Golvavjämning innebär att en yta förbereds för golvläggning genom flytspackling.

Det är inget arbete som syns på ytan, men det har en stor betydelse för slutresultatet. En professionellt utförd golvavjämning ger en golvyta som håller länge. Genom att anlita oss kan ni vara trygga med att få bästa tänkbara grundarbete utfört oavsett vad det handlar om för underlag.

Golvläggning

För att ett golv ska klara belastning och rengöring krävs både material av god kvalitet och en professionell golvläggare.

Förutom att BBM  har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet samarbetare vi med ledande golvleverantörer som ser till att ni får det material som passar er, oavsett om det gäller trä-, plast- eller textilgolv.

Plattsättning

Lika mycket som en väl utförd plattsättning lyfter ett kök eller badrum kan minsta misstag få en utförd plattsättning att se väldigt ful ut.

Vi har den rätta kompetensen och certifikaten för att säkerställa kvaliteten på din plattsättning. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda de bästa förutsättningarna för att få ett väl utfört hantverk och ett professionellt bemötande.